listare alb-negru și color

O carte este un dar pe care îl poti deschide iar și iar
– Garrison Keillor

Printarea color este realizata pe echipamente digitale profesionale capabile sa redea materiale de calitate exceptionala la rezolutii de 1200 dpi.

Notă importantă: În ceea ce privește documentele sau materialele de orice tip sau format transmise pe orice cale către noi spre procesare, responsabilitatea revine în totalitate clienților. Nu ne asumăm răspunderea pentru drepturile de autor sau pentru orice alte drepturi sub incidența cărora ar putea intra materialele sau documentele în cauză. Unitatea noastră nu stochează materialele decât temporar pentru prelucrare pentru a nu intra sub incidența legilor cu privire la drepturile de autor. De asemenea nu  listam materiale care contravin legii. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Grosime

ALB-NEGRU

COLOR

Preț

Preț

Preț

Preț

Față

Față-Verso

Față

Față-Verso

80g/mp

100g/mp

160g/mp

200g/mp

250g/mp

300g/mp

Indosarierea sau arhivarea sunt operațiuni necesare atât pentru a putea manipula un volum mare de hârtii interne cat și pentru a prezenta materialele interne sau destinate prezentărilor într-o formă unitară și elegantă.


Laminarea / plastifierea reprezintă acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Procedeul se executa prin aplicarea la cald a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura față, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse  sau factorilor externi.

Pe lângă rolul protector, laminarea joacă și un important rol estetic,  documentele laminate avand un aspect impecabil.

PRETURI LAMINARE TIP PLIC

Laminare lucioasa tip plic

grosimeformat A4
80 microni1.50lei
100 microni2.00lei
WhatsApp chat